t-norum

Det tog tid men nu är 70% av Svenska folket för en skärpt flyktingpolitik.

Av tommy norum - 2016-03-20 18:08




 Flera tunga remissinstanser har riktat hård kritik mot regeringens förslag att skärpa asylreglerna. I väljarkåren finns dock ett stabilt stöd för åtgärderna.

 

 

 

   

 

Stort stöd för regeringens flyktingpolitik där förnuftet till slut segrade men alldeles för sent. .



Det finns ett stort stöd i Sverige för regeringens förslag att skärpa flyktingpolitiken. Det visar en undersökning som opinionsinstitutet Novus gjort på uppdrag av SVT Nyheter. Nästan 70 procent tycker att regeringens förslag om hårdare regler är bra. Bättre sent än aldrig är väl reaktionen från de som under spott och spe försökt få gehör för den omöjliga invandrarpolitiken som bedrivits i flera år men där åtstramningen kommit alldeles för sent. Något som kommer att bli en dyr erfarenhet för både skattebetalarna och samhällsutvecklingen när vi dagligen får rapporter hur den okontrollerade invandringen under flera år fått för konsekvenser.

 

Skolan, bostadssektorn, arbetsmarknaden, brottsligheten, segregationen och en dålig integration som lämnat tusentals invandrare utanför där man blivit hänvisade till det sociala för att överleva. Kanske kan man nu göra en mer rättvisande analys hur det verkligen står till i Sverige så vi slipper denna konsekventa tystade av information som inte låg i fas med den rådande invandrarpolitiken. Det blir nog många som får finna sig att bli ställda till svars för följderna av sina naiva ståndpunkter där man vägrade att ta till sig farhågorna för den förda politiken.

 

Frågan är väl vilken retorik man skall använda nu till de som har varit emot den naiva invandrarpolitiken som bedrivits när det nu visat sig att det som var fel för ett halvår sedan nu är det rätta. ?

 

 

 


Fakta - den skärpta flyktingpolitiken:


  • Skälet med lagen är att få färre asylsökande till Sverige.
  • Tidsbegränsade uppehållstillstånd på 1-3 år i stället för permanenta uppehållstillstånd.
  • Sämre möjligheter för anhöriginvandring till en asylsökande som fått uppehållstillstånd i Sverige.
  • Det ska bli lättare att få permanent uppehållstillstånd om man har jobb.
  • Lagen ska gälla i tre år.

 

 

 

 

 tn

 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Calle

20 mars 2016 23:03

Lägg ner Regering & Riksdag...Sannslöst virriga!

 
Ingen bild

Oljemagnaten

21 mars 2016 08:51

STHlm:s stad köper 4000 modulhus av Zenergy AB...

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards