t-norum

Vad försiggår egentligen i våra Moskéer runt om i landet ?

Av tommy norum - 2016-04-02 07:00



 

Vad är det egentligen man predikar om i våra Svenska Moskéer ?  


 

Skall våra politiker fortsätta att driva den naiva attityden till islams företrädare  när  vid  vad som kom ut efter granskning av en moskée i Gävle.  Chefredaktören på Gefle Dagblad har hotas till livet när de i granskningen upptäckt kopplingar till våldsbejakande islamism och ett pågående radikalisering med osunda värderingar där avskaffandet av demokratin och dödsstraff för homosexuella finns med i bilden. Där det till och med sprids IS-propaganda.

 

Frågan är väl om man inte lite till mans får ompröva dessa Moskéer som växer upp som svampar ut jorden där man med täckmantel påstås driva ungdomsverksamhet för att få kommunala bidrag till verksamheten men där det kanske som i Gävle sysslar med helt andra saker som i sin förlängning kan bli ett hot för Sveriges medborgare.  Att man tar till dödshot för chefredaktören för att stoppa granskningen är också ett hot mot vår yttrandefrihet och pressfrihet. Kanske också säger en del vilka krafter som är i omlopp för att tysta obekväma röster när man tar till dödshot för att skrämma till tystnad. .

 

Det är nog fler moskéer som borde granskas runt om i Sverige men där rädslan att bli stämplad som rasist eller främlingsfientlig sätter stopp för granskningar av media eller ändå värre bli anklagad att gå Sverigedemokraternas ärende. Kanske en inställning som på sikt kommer att få negativa konsekvenser mellan Svenskar och invandrare med muslimsk bakgrund om moskéer tillåts bedriva verksamheterna utan att bli kontrollerade.  Kanske skulle man redan nu stämma i bäcken och reda ut vad som försiggår i våra Moskéer innan det är försent. Man borde ju lärt sig av läxan vad den naiva inställningen till flyktinginvandringen ställt till med när man alldeles försent reagerade over situationen. Gör inte om samma misstag igen utan gör en utredning i vilket intresse och vilken som bekostar dessa moskéer och vilka krav som sätts för att få bidragen.

 

I Gävle så stod den Salafistiska stiftelsen i Qatar bakom samma som också finansierat Al Qaida i Irak – föregångaren till IS.  Och som vanligt så står våra myndigheter handfallna när man låter verksamheter som den i Gävle fortgå utan att ingripa.  Men frågan som våra myndigheter och kommunpolitiker borde fråga sig innan man beviljar ekonomiska bidrag till muslimska föreningar 

.

Vad sysslar ni egentligen med i moskéen ?         

 

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

2 april 2016 21:35

Din fråga är sannerligen berättigad! Och aktuell!

Dessa moskéer borde förbjudas! Åtminstone så borde man placera en observatör som lyssnar av varje ord som sägs i dessa hatande tempel, tempel där man predikar en fullständigt obegriplig hatpropaganda mot demokratin och människans fri och rättigheter. Hela det samhälle vi byggt upp med demokrati och yttrandefrihet kommer att utplånas om vi låter dessa hemska imamer få fortsätta sin hatpropaganda mot allt vi i väst står för. På sådd kommer skörd!

Muslimernas förtryck mot kvinnor är fullständigt oacceptabelt. Deras omänskliga, grymma och onda sharialagar är en skam för mänskligheten. Och den gud som de åberopar är ett fullständigt barbariskt påhitt framtagen av en pedofil och ondsint som förespråkar död åt alla som inte tyckte som han, för att förtrycka och plåga alla människor.

Vi måste absolut, så snart som möjligt, förbjuda alla moskéer i Sverige. Och i den övriga västvärlden. Och även förbjuda koranen. Vi kan inte acceptera deras friskolor och muslimska föreningar om vi vill fortleva som en demokratisk nation. Och inga pengar borde betalas till dessa onda nästen.

Koranens människosyn är en motsats till allt det vi i väst håller heligt och okränktbart.

Jag är ingen rasist. Jag älskar mina medmänniskor och vill inte att onda människor skall plåga, förtrycka, döda, stena eller lemlästa mina människor. Jag är emot allt detta. Jag har rätt att skydda demokratin, yttrandefriheten och de värden vi i väst håller så mycket av. Jag har rätt att hata ondskan och förtrycket var den än uppstår. Jag har rätt att älska rättfärdigheten, omtanken och kärleken till min nästa.

Det du Tommy skriver i den här frågan är fullständigt rätt och riktigt. Vi kan inte tiga längre. Vi får inte tiga längre! Vi måste ta striden NU! mot denna muslimska ondska. Vi måste stå emot denna smygande dödliga fara som odlas i moskéerna.

Imamen i Uppsala moskén, t.ex., förordar att alla som lämnar islam ska dödas. Och alla kvinnor som är otrogna skall dödas. osv. Islam är den fartligaste ideologin världen har blivit utsatt för tiderna igenom. Hitler och hans anhang var änglar i förhållande till vad dessa muslimer står för. Säger dom något annat så ljuger dom. Koranen talar sitt tydliga språk; full med bloddrypande uppmaningar och dårskap ....

.

 
Ingen bild

T.O.

5 april 2016 11:51

De är här nu ! Utanför dörren!

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

8 april 2016 12:42

Stoppa Islam!
Stoppa denna djävulska religion!
Rädda västvärlden från detta helvete!
Se denna video - om du vågar. Du som vill sova skönt om nätterna borde inte se denna video!

"Då kom en annan häst fram, en som var röd; och åt mannen som satt på den blev givet att taga friden bort från jorden, så att människorna skulle slakta varandra. Och ett stort svärd blev honom givet. (Upp 6:4)

http://www.barenakedislam.com/category/beheadings-graphic/

.

 
Maria

Maria

12 april 2016 22:38

Bra blogg & mycket tänkvärda inlägg.
Håller även med Dag i hans åsikter.
Bra där:)

http://drakskinn.bloggplatsen.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards