t-norum

Våldtäkt anmäld på Kristinebergskolan i Åmål enligt PD

Av tommy norum - 2016-05-07 09:00

l

Är det inte på tiden att man nu vaknar till och förstår att Sverige har inte längre förmågan att skydda sina ena medborgare på grund av inflyttade med en helt annan kultur i bagaget både när det gäller kvinnans ställning och hur man ser på sexuell kontakter. Nog har vi fått ett mångkulturellt samhälle, men var det här ni förväntade skulle drabba det Svenska samhället,ni  ivrare för en obegränsad invandring där asylrätten till varje pris skulle vara det som styrde mottagandet. Vad som händer med Sverge som nation det väl av underordnad betydelse.       

 

Det är ingen tvekan  att vårt samhälle håller på att förändras . Vem hört talas om att under de sista 50 åren i skolvärden det har förekommit våldtäkt där flera pojkar varit med i händelsen ? . Vem vill i fortsättningen skicka sina barn till skolan med risk att de skall bli våldtagna ?  Badhus, offentliga festplatser, nu har också skolorna drabbas av gängvåldtäck. Beteendet och hur det har gått till göra att  man kan misstänka invandrande ensamkommande barn har ett finger med i saken.  Skilda bad tider på våra badhus.  Är vi på väg mot flickskolor för att skydda våra barn. Ingen tvekan att Sverige håller på att förändras på grund av den naiva invandringen som pågått i decennier. Det underliga är att det finns partier som fortsätter att propagera för mer invandring trots vi i åratal sett hur Sverige förändras till det sämre.    

tn 

 

     



ÅMÅL: Polisutredning pågår – ingen frihetsberövad

Polisen har fått in en anmälan om misstänkt våldtäkt på högstadiet Kristinebergskolan i Åmål.
 

.

Även skolledningen är förtegen om händelsen, som enligt uppgift ska ha skett på skoltid. Det är en flicka som ska ha våldtagits och flera pojkar ska ha varit med vid händelsen. Detta ska ha hänt för en tid sedan och berörda vårdnadshavare ska vara informerade


Se hela artikeln här

http://nwt.se/amal/2016/05/06/valdtakt-anmald-pa?refresh=true

 
 
Ingen bild

UllaBella

7 maj 2016 13:59

Dags etablera SoO i Åmål.

 
Ingen bild

R.K

8 maj 2016 10:59

Gruppvåldtäkt på Åmålskola!!? ..inte ens från storstäder som stockholm eller USA har man läst något lika fasansfullt.. ..varje ansvarskännande förälder borde på måndag hålla sina barn hemma tills brottet är utrett och dessa odjur förpassade från stan ..

 
Ingen bild

SoO?

9 maj 2016 00:14

Ja nu måste vi sätta stopp! Skulle vilja påstå att vårt samhälle håller på att förstöras (läs tn förändras). Skolledningen vill tysta ner vilket det viftas med knivar eller annat. Men ingen gripen än vad jag förstår. Detta är uppmärksammat av media utanför Dalsland och det tycker jag är ok. Nolltolerans mot kriminalitet på våra skolor! Barn/ungdomar ska kunna känna sig trygga när dom går till skolan.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

9 maj 2016 09:38

Naturligtvis skall det vara tryggt att gå i skolan, för det är ju skolplikt. Barnen måste ju enligt lag gå i skolan. Man kan ju inte tvinga in barn till en skola där de riskerar liv och lem.

Samhället MÅSTE garantera elevernas vistelse i skolan. Det ska ju inte vara buset som bestämmer över barnens skolgång ...

.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards