t-norum

Vem är det som underhåller hatet på nätet. ?

Av tommy norum - 2018-07-12 19:45SD :s klarläggande av Sverigebilden i världspressen för en tid sedan fick kändisarna att gå i taket.

 

   

 Frågan är väl om det inte sådana här uttalande som spär på näthatet ?  

   

 

Henrik Schyffert till attack mot Sverigedemokraterna: "Rasister som vill vidriga saker"Sven Melander gillar verkligen inte SD – nu går han till hård attack mot Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson och kallar dessa "J*vla landsförrädare"


Jonas Gardell till hård attack mot Sverigedemokraterna: som påstår att de hatar "Hatar Sverige.Media och andra debattörer sliter sig förtvivlat i håret och ondgör sig över det hat som florerar ute på nätet och som man inte har någon möjligheter att kontrollera.. Själva har de inga problem med att föra kändisarnas hat vidare i sina medier. Som vanligt får man väl säga att det inte är hatet i sig själv man opponerar sig mot utan vilket hatet vänder sig till. Hatet mot SD och dess ledare och anhängare det har man inga problem att lägga ut på nyheterna. Man behöver ju inte var särskilt intelligent för att förstå att med sådana uttalande från kändisvärlden som man tar del av här och som de etablerade medierna för vidare utan att tveka kommer få till resultat att nätvåldet kommer att exaltera mot de personer och de åsikter de står för . 


Att både den etablerade media maffian och andra medlöpare försökt tysta ner det som förekommer i Sverige och att det var först när utländsk TV och press började intressera vad som försiggår i Sverige som en direkt följd  av den stora flyktingmottagandet och som också gav ett stort genomslag av en ändrad Sverigebild  utomlands.  Man är väl väldigt dåligt verklighetsorienterad om man tror att det är Sverigedemokraterna som ligger bakom den verklighetsbild som världen nu får ta del och som får kändisarna att ta till sina kraftuttryck. 


Den informationen har spridits ut i världen av både dansk, norsk och Amerikans TV en längre tid och som också till slut fick Svensk media att vakna till och börja förmedla verkligheten. Men att i det läget kalla media jävla landsförrädare eller att det hatar Sverige som man gör mot Sverigedemokraterna när de förmedlar samma nyheter är väl att gå lite för långt. Så att förmedla om den ökade dödskjutningarna, våldtäkterna den ökade brottsligheten och som nationalekonomen Tino Sanandaji så klart visar i sin nya bok har en invandrarberöring trots tafatta försök från etablissemanget att ignorera hans slutsatser.

 

Det visar väl bara att man på alla sätt fortfarande försöker dölja konsekvenserna av den naiva flyktingpolitik alliansen och de rödgröna stod enade för under en lång tid. Konsekvenserna det vill man helst inte ta något ansvar för. 

 

Frågan är väl om inte just det förhållandet som fått Sverigedemokraterna att växa. .tn 

 

 

 
 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar