t-norum

Fortfarande så används rasistkortet av de ansvariga politikerna som enda argument i försvaret i hur Sverige utvecklas negativt på många områden.

Av tommy norum - 2017-08-16 07:00




Bildresultat för sjuklövern


Sjuklövern gillar inte att bli påminda om vad deras naiva migrationspolitik fått för konsekvenser. När argumenten tryter då tar man fram det nu utslitna rasistkortet ur rockärmen.



 

 

Politikerna letar med ljus och lykta efter enkla jobb som skall rädda deras situation i att man bjudit in flyktingar till Sverige som per capita gör oss till de som tagit emot mest i hela EU. Vi måste skapa enkla jobb så att de tusentals invandrare utan en relevant utbildning skall få chansen att försörja sig själva säger våra politiker. Men om man tror att man kan skapa enkla jobb med skattesubventioner, lägre löner eller andra nödlösningar för tillfälligt lösa de problem våra politiker ställt till med i och med den naiva invandringspolitiken man bedrivit så lär man nog få vänta på de enkla jobben.

 

Som man bäddar får man ligga är ett bra uttryck för den situation som politikerna satt Sverige i. När man i åratal fört en ekonomisk politik där lönebildningen och sociala kostnader tvingat arbetsgivarna att rationalisera bort de enkla jobben. Det finns inga enkla jobb längre de har för länge sedan ersatts med maskiner, datorer utan sociala kostnader, semester, sjukersättningar eller dyra lönepåslag varje år. Industrin har investerat i robotar som har tagit bort i stort sett alla enkla arbeten. 

 

Att man föredrar att kalla politiker som varit emot den naiva invandringen som invandrarfientliga, osolidariska och där man till och med använder nazismen i ordförrådet för att försöka i någon mån springa ifrån ansvaret i vad man ställt till med. Det om något skvallrar väl om att det har insmugit en panikstämning bland de politiker som har ansvaret för den situation vi nu befinner oss i när man på alla sätt försöker lägga ut dimridåer och ändra fokus på det allvarliga läget man ställt till med sin politik. 

 

Här har man arbetat för att alla skall ha en gymnasieutbildning i botten, man har sänkt studie kraven så i stort sett alla skall kunna ta den eftertraktade studentexamen. En studentexamen som förut var ett kvitto på hårt arbete och en inkörsport för högre studier på högskolan har nu blivit en flumskola med studieresultat som ligger långt ifrån det man presterade för några decennier sedan. Trots denna påtvingade gymnasieskola för alla med lägre krav på både disciplin, kunskap så flippar en stor del av eleverna ur utan godkända betyg. Det som skulle vara inkörsporten för att komma in på arbetsmarknaden eller för högre studier blev i stället en steg tillbaka till ruta ett. 

 

Stora dyra samhällsinsatser med vuxenutbildning där till och med man får betalt för att motivera de elever som inte vill eller bryr sig . Politikernas otroliga nonchalanta sätt att sköta inträdet till den svenska skolan har satt sina spår för våra nyanlända när man under lång tid låtit ålder bestämma årsklasstillhörighet och inte den kunskap de besitter när man kommer till Sverige. De har inte fått en fair chans till en utbildning värd namnet på det sätt våra politiker har skött integrationen till vårt skolsystem.

 

 Det är många misstag som våra politiker skall stå till svars för vid valet 2018. Det är inte bara försvaret, skolan man har också misskött integrationen som skapat ett nytt klassamhälle som fått förödande konsekvenser i ökad brottslighet med våld och mord, man har struntat i att föra en bostadspolitik som följer samhällsutvecklingen, man har struntat att ge polisen ökade resurser där man nu i stora delar av landet saknar en polisbevakning värt namnet. Man har skapat med sin politik samhällen runt om i Sverige som mer liknar en krigszon där polis och myndigheter inte klarar av sina åtagande. och de har ökar lavinartat runt om i Sverige.  Att man uppe i allt detta har svårt att rekrytera nya poliser, man klarar inte av att fullgöra varken utvisningar eller kontrollera vår yttre gräns på ett vettigt sätt. Att man sedan låtsas om som om våra fattigpensionärer inte existerar i vårt land där vi nu stoltserar oss med att ha en av EU: sämsta pensioner

 

Och upp i allt detta så försöker de ansvariga politikerna i de bägge blocken på alla sätt dölja konsekvenserna så gott det går för väljarna  av den förda politiken  Och får någon för sig att protestera mot utvecklingen då tar man till rasistkortet, eller att man är osolidarisk eller till och med att man har ett nazistiskt förflutet när man inte hittar något bra argument att försvara sig med.  

 

Vart skall detta sluta kan man undra ?           

 

 tn

 










 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards