t-norum

Har Aftonbladet blivit ett tillhåll för pedofiler och sexmissbrukande vänsterfolk ?

Av tommy norum - 2017-10-19 15:44



Bildresultat för katerina janouch

Katerina Janouch anklagar Jan Guillou vara ryggradslös och falsk och gubbsjuk. Kan det vara Jan Guillous närma samarbete med Aftonbladet som har satt sina spår i hans beteende?

 

Det verkar som om avslöjandet av vad som sker på Aftonbladet får korken att till slut går ur flaskan på ett sätt som nog de som utnyttjat sin maktställning genom att få sex inte hade räknat med. Jag hade faktiskt inte tänkt gå ut med att Jan Guillou är ryggradslös, falsk och gubbsjuk skriver Katerina Janouch i sin blogg, men nu när fördämningen ändå brister så kan jag inte annat än att göra det. Det är dags att berätta sanningen om denna maktmissbrukande mansgris. Han har själv bett om det.  http://katerinamagasin.se/

 


Sofia Olsson Olsén uppger att Aftonbladet har "nolltolerans mot sexuella trakasserier och övergrepp" och att den som inte skriver under på det inte kan jobba på vänstertidningen.

Hon påstår också att det inte går att publicera Fredrik Virtanens namn eftersom det vore att "bryta mot de pressetiska reglerna och Aftonbladets första reaktion på anklagelserna var att de hotar läsare med förtalsanmälningar om de för vidare nyheterna om Virtanens härjningar med sexuella ofredande som kommer från de kvinnor som blivit drabbade asv hans framfart..    

Men att hänga ut förre finansministern Anders Borg med för en snuskfylld fyllefest tidigare i år fanns det inga problem för. En obrottslig handling i en privat miljö där fanns det inga skrupler för Sofia Olsson Olsén att publicera.

Så tydligt är väl för Aftonbladet har flera olika agendor i vad som skall publiceras och det som varit mest tydligt i det avseendet är väl att personer som har en annan politisk hemvist än vänsterjournalisterna på Aftonbladet har betydligt större risk att hamna på Aftonbladets sidor.  Camilla Läckberg har gått till angrepp mot Aftonbladet: “De har ju vetat vad Virtanen gjort hela tiden utan att bry sig ”

 

 

Men hur skall man få lyssnare och läsare att få förtroende för journalister när Aftonbladet teg. Public Service, där Virtanens tidigare chef Jan Helin är programdirektör, teg. Aftonbladet teg.  Virtanens kvinnliga kollegor från Aftonbladet, som nu är programvärdar i SVT, teg...?????.

Även en sådan som Jan Guillou hans partifrände och arbetskamrat på Aftonbladet fördrog att hålla tyst. Men när vi tar del av  Katerina Janouch blogg så förstår man varför.  

 

De som publicerade var de alternativa medierna som den etablerade media maffian på alla sätt försökt tysta under en längre tid  och göra dessa oseriösa med lögner och  desinformation  när obekväma nyheter kommer upp som inte ligger i fas med deras politiska agenda eller deras abnorma syn på sex.  På Facebook spreds nyheten snabbt  

 

Efter ännu ett avslöjande utöver Cissi Wallin och den 36-åriga kvinnan som nu trätt fram har en 24-årig kvinna i Stockholm vittnat om övergrepp förövade av Virtanen.  Dessa ska ha dessutom ha skett när kvinnan var minderårig beslöt Virtanen till slut inse att det är kört på Aftonbladet och tar timeout.

 

Efter 60 timmar, två och ett halvt dygn, kunde media inte stå emot längre.

Medias solkigaste flagga fick halas ner och Virtanen plockades undan.
Det var det första folkliga drevet mot media etablissemanget men troligtvis inte det sista får vi hoppas om media inte visar sig klara av sin uppgift ..

 

Lena Mellin på Aftonbladet skrev att Mattias Karlsson är en elak och arrogant översittare. När och hur kommer Lena Mellin att kommentera sin kollega Fredrik Virtanen eller kanske också Jan Guillou när han anklagas för att vara rygglös falsk och gubbsjuk av Katerina Janouch ? I det "Nya Sverige" och i Lena Mellins värld på Aftonbladet är man som Sverigedemokrat en sämre människa jämfört med en våldtäktsman som drogar kvinnor.

 

  tn

 

 

 
 
inget kan

inget kan

21 oktober 2017 15:40

har alla flickor å käringar kommit på att någon klappat dom på axel dom har väl bjudit nu ska dom ha ersättnig lägg ner

http://url

 
Ingen bild

observatören

22 oktober 2017 19:45

inget kan har nog delvis rätt.. ..vill först påpeka att sexbrott skall straffas mycke hårt ..en käftsmäll om det är lindrigt .långt fängelsestraff om det är allvarligt. ..men att så många TV:kändisar skulle vara skyldiga som nu i dagarna utpekats..kam man ju se som rena häxjakten ..kändisar brukar för övrigt vara väldigt försiktiga så de inte drabbas av just sånt här.. ..för övrigt så gäller det ju män som tjänar så mycke att de hade kunnat köpa precis vilken hora de än vill ha ..varför skulle de då sextrackasera såna som inte är intresserade.. ..tror helt klart de som anmält bara vill ha vill ha uppmärksamhet eller pengar i skadestånd

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

24 oktober 2017 07:14

Här om dagen hörde jag en historia som jag aldrig hört förut.

Det var på tal om det där fenomenet "metoo":
Två väninnor stod och pratade. Den ene berätta om att hon hade varit på bio.

-Och jag fick flytta mig tre gång, berättade hon.
-För att det var någon man som tafsade? frågade den andre.
-Nej, innan det var någon som tafsade, rättade den första väninnan.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

24 oktober 2017 07:18

Enligt radions P1 så är det hela 1 % av männen som utför de här grova sexbrotten.
Men om man lyssnar på drevet "metoo" så verkar det vara alla män i Sverige som är sexförbrytare.

 
Ingen bild

Oljemagnaten

26 oktober 2017 21:41

Har judarna på TV4 blivit osams och börjat beskylla varandra för sextrackasserier.. ..ja ja.. ..låt dom hålla på bara .. bästa sättet att bojkotta dom är att aldrig köpa Expressen eller övriga Bonniersägda tidningar...

 
inget kan

inget kan

29 oktober 2017 18:28

läste idag svergie behöver 10000 nya lägenheter till invandrigningen såg på nyhterna från jemen då kan vi tala om problem dom som kommit till oss ställer krav här kan vi inte bo skicka hem dom jävlarna

http://url

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards