t-norum

Skolorna har blivit en tummelplats för sexuellt ofredande där både pojkar och flickor är drabbade.

Av tommy norum - 2017-11-13 07:00

 Aftonbladet och Svenska Dagbladet som på sin ledarsida rapporterar vad som nu sker i samhället i spåren efter den invandringspolitik som bedrivit av våra naiva politiker. . 


 Bildresultat för sexuellt ofredande i skolorna

Sexuellt ofredande i våra skolor ökar där nu pojkar också blir antastade


 

Klarar man inte av att komma in i det svenska samhället på ett normalt sätt så tar man till härskarteknik där brottslig verksamhet, hot och sexuellt ofredande blir en del av verktygen för arr visa sin styrka och att skrämmas.  Tyvärr så verkar taktiken gå hem när vi ser att de ansvariga på många av våra skolor inte klarar av den situation som nu uppdagas med sexuellt ofredande i skolmiljön.   

 

Vad har hänt med den svenska skolan när det kan förekomma att killar blir våldtagna?  Har aldrig hört talas om att det överhuvudtaget förekommit i Sverige förrän efter den stora invandringen de senaste åren

 

Flickor som blir omringade av killar som försöker få henne att suga på en av killarnas snopp är väl också ett fenomen som är nytt för Sverige. När tjejerna får skrivet hora på sitt skåp var väl heller inte så vanligt. Detta händer på många av våra skolor runt om i Sverige nu. Sedan 2015 så har det anmälts 261 fall av sexuella trakasserier till Diskrimineringsombudsmannen och som anses bara vara toppen på ett isberg. Det mest oroandet borde vara att buset har även tagit över på många skolor där de ansvariga allt för sällan tar itu med problemen. Det är tydligt att de ansvariga är lika dåliga att stävja sexuella ofredande på skolorna som de ansvariga är på våra mediekoncerner, teatrar mm med den skillnaden att i skolorna är det barn som blir lidande och otryggheten att få vistas i sin arbetsmiljö.

   

De ansvariga är på många skolor rädda för eleverna och deras föräldrar. Elever får kränka och bete sig som svin men ingen vågar ingripa. Lärare och rektorer låter sig skrämmas och hotas av elever som kommit hit ensamma eller i familjer som tar sig rätten att bete sig våldsamt i skolan. Det händer att gängmedlemmar hotar lärare med sin familj eller det gäng de tillhör . Då borde väl måttet vara rågat och  våra politiker börjar reagera på allvar och inte fortsätta sopa problemenen under mattan för att i någon mån dölja de negativa konsekvenserna av den naiva flyktingpolitik eller den obefintliga integrationspolitik de har haft ansvaret för.

Att det nu förekommer ett nytt fenomen i härskartekniken inom det sexuella våldet är att nu drabbas också pojkar i större utsträckning i anmälningarna. Anmälningar som för det mesta hamnar i byrålådan hos utredarna på grund av resursbrist. Att sedan polisen skriver i de uppmärksammade övergreppen i badhusmiljön så är 80% av anmälningarna uppgiven eller faställd utländsk härkomst där asylsökande pojkar var en stor grupp. Här räcker nog inga nya miljarder till skolan med höjda lärarlöner för att få ordning på skolorna utan här gäller det att i första hand rensa bort avskummen från skolorna och att rektorerna och ansvarig personal slutar gömma sig bakom skrivborden och i stället börjar agera om inte hela samhället till slut skall tas över av buset där de bestämmer ordningen och vilken värdegrund som skall gälla i fortsättningen.

Bara att konstatera att konsekvenserna av den naiva invandringspolitiken håller på att sparka tillbaka oss till 1800 talet både i värderingar, kvinnosyn, solidaritet och allas lika värde om inte politikerna en gång för alla börjar agera på riktigt inte bara med ord utan också med handling. Utanförskapsområdena sprider sig som en löpeld runt om i Sverige och så har skett under flera år medan våra politiker mer verkar  intressera sig för hur många fler invandrare vi skall ta emot än att försöka ta itu med de negativa konsekvenserna av deras politik.

Att någon politiker i den här situationen ens vågar knysta om att vi skall ta emot fler  invandrare innan vi klarar av att integrera de vi redan har är för mig en gåta Det om något borde få politiska konsekvenser inför nästa val om man inte är beredd att helt förändra livsvillkoren att leva och bo i det här landet.     

  

tn

 











 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards