t-norum

Uppblåsta skandaler från media etablissemanget som aldrig blev några skandaler mer än inne huvudet på några vänsterjournalister. . .

Av tommy norum - 2017-12-02 07:00


Ingen tvekan att Kent Ekeroth upprör känslorna hos medias vänster journalister som på alla sätt försöker använda enskilda Sverigedemokraters beteende för att skada partiet när man försöker översätta övertramp de begår som ett kvitto på att det är partiets politik de företräder när det gått lite snett i kommunikationen och i sina uppträdande både på fritiden och i talarstolarna runt om i Sverige.

Kent Ekeroth har länge retat gallfebern på media i hans sätt att inte tillmötesgå deras krav på tillgänglighet och hans raka svar. Han har ansetts vara ett lovligt byte för drevet att kräva hans avgång.  Den senaste uppträdande i krogkön och den berömda järnrörsskandalen som aldrig var någon skandaler eftersom de inte fick några rättsliga efterspel var ett talande exempel på detta. Skandalerna som aldrig blev några skandaler mer än i hjärnorna på en klick journalister som på alla sätt och med alla medel försöker sätta stopp på Sverigedemokraternas opinionsframgångar. Vanligtvis sitter Ekeroth i riksdagens justitieutskott, men har nu tagit en timeout från rollen. Kent Ekeroth, född den 11 september 1981 i Malmö, är utbildad civilekonom vid Lunds universitet.       


Kent Ekeroth

Åklagaren lyckades inte föra fram bevis för en fällande dom mot Kent Ekeroth trots att han redan ansågs dömd i media.  


En av domarna i målet förklarar varför Ekeroth frikänns:

 

- Det är åklagaren som ska motbevisa en nödvärnsinvändning och vi har gjort bedömningen att bevisningen inte räcker till för det. Man har hört ganska många vittnen, och de vittnen som man har dömt honom på i tingsrätten, de tycker vi inte är riktigt tillförlitliga, säger Birgitta Trägårdh, en av domarna, till TT. Tingsrätten visade sig tydligen vara en politisk domstol som gjorde avkall på principen om att vara en objektiv när man fällde Ekeroth. I Hovrätten värderade man bevisen efter lagen och frikände honom. Nu är han oskyldig vad än media och politska motståndare har för synpunkt i saken.  Inte bara Tingsrätten utan hela media etablissemanget står nu där med lång näsa. Man gick bet på att avsatta Ekeroth den här gången också.

 

Det är andra gången nu som Kent Ekeroth snuvar media på rubriken att han skall avgå på grund av att han handlat brottsligt   

 

 

Järnrörsskandalen är en svensk uppblåst av media soch som beskrevs som  politisk skandal rörande de tre Sverigedemokratiska politikerna Erik Almqvist Kent Ekeroth och Christer Westling i november 2012. Kvällstidningen Expressen försökte visa att de tre hade attackerat komikern Soran Ismail och flera andra personer med såväl rasistiska som sexistiska tillmälen. Samma Ismail som i dagarna anklagas för minst två våldtäkter och lite annat smått och gott där polisen nu har inlett en förundersökning. Nu kanske inte det är så noga. Soran lever nämligen väldigt gott på att hänga ut människor som inte är dömda utan råkar illa ut för sina åsikters skull. Så även om Soran Ismail inte har det så lätt i dessa dagar så ingår det i spelet att som man bäddar får man ligga.

 

Trots att åklagaren med hjälp av Expressen på alla sätt försökte få fram bevisning med filmer både från Kenth Ekeroth själv och andra filmade vittnesbilder så den 28 november 2012 meddelade överåklagare Mats Åhlund att en förundersökning inte skulle inledas mot Ekeroth.

 

Däremot så fick den så kallade Järnrörsskandalen som media blossade upp en annan vändning när Kent Ekeroth stämt Göteborgs Posten för att de publicerat hans bilder från händelsen utan tillstånd. Kent Ekeroth lämnade även in en stämningsansökan mot Dagens Nyheter rörande "otillåten exemplarframställning, otillåtet tillgängliggörande samt kränkning av ideell rätt, i strid med lag (SFS 1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk". Tingsrätten beslutade att Ekeroth skulle tilldelas 4 200 kronor som kompensation för publiceringen. I summan ingick även 1 000 kronor i skadestånd. Ekeroth överklagade till Hovrätten över Skåne och Blekinge och krävde 8 000 kronor i skadestånd.] Den 19 mars 2015 tillerkändes Ekeroth ytterligare 3 100 kronor av Göteborgs-Posten.

 

Så kan det gå när media leker domare.    

 

tn




 

 
 
Ingen bild

Oljemagnaten

6 december 2017 23:24

SD har ju tyvärr backat en del sista tiden ..och det beror självklart på att inte Jimmy kastat ut Ekerotharna och övriga Zionister som försöker använda sej av SD för att hetsa mot sina ärkefiender araberna.. ..tror inte någon normal arier anser islam passar in i våran kultur.. ..men vi får inte heller glömma vilka det egentligen är som ligger bakom denna massinvandring ..googla på kallergi plane .. ..för min del blir rösten på M eller NMR ..hellre än ja springer zionisternas ärenden

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards