t-norum

S har tillåtit en låt gå politik för att inte av PK etablissemanget bli kallade rasister.

Av tommy norum - 2021-09-22 13:58








       


Kan det bli mer intellektuellt ohederligt än så här? 
SKAM PÅ TORRA LAND
I dagens Aftonblad står inrikesminister Mikael Damberg för ett av de oärligaste försöken till historieförfalskning jag hittills sett.
När en socialdemokratisk minister skyller på samhällsdebatten utan att själv erkänna sin roll i den. Socialdemokraterna har tillhört det gäng av politiska partier som i åratal ägnat sig åt rasistanklagelser och ren brunsmetning av dem som för fram åsikter och kritik mot den av bl.a S förda immigrationspolitiken.
Det gjorde det också omöjligt för S och andra 'ängsliga' partier att erkänna kopplingen mellan alltför stor invandring som leder till försämrad integrationspotential samt ökad risk för utanförskap och kriminalitet. Då skulle de ju själva vara 'rasister'. Man kan undra var de rödgröna mentalt har befunnit sig när man så totalt har lyckas avskärma sig från verkligheten, blånekat till att den negativa samhällsutvecklingen har något med den stora invandringen att göra.  Vi är många, många som sett det och försökt varna för det de senaste 10-20 åren. Tyvärr har vi har konsekvent klumpats ihop med nazister och vetvillingar som Breivik av dig och ditt parti.   
 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards