t-norum

Magdalena Andersson försöker smita ifrån den rödgröna regeringens ansvar för Elkaoset.

Av tommy norum - 2022-12-05 16:10


Bildresultat för Magdalena Andersson



Nog kan man tycka att Socialdemokraterna skulle visa lite mer ödmjukhet i debatten om kompensationen till El kunderna med tanke på att det är deras 8 åriga energipolitik som nu gör sig påmind där nu elkonsumenterna riskerar att få gå ifrån både företag och hem.
Det är väl ändå där skon klämmer mest konsekvenserna av den 8 år förda energipolitik som nu Magdalena Andersson gråter krokodiltårar och försöker föra över ansvaret för att El-konsumenterna blir lidande för att inte kompensationsbidragen kommer i lovad tid.
En Socialdemokratisk strategi för att försöka förvilla medborgarna var det egentliga ansvaret ligger för den uppkomna el-kaoset vi nu befinner oss i.
Att den nu sittande regeringen blir tvingad att rensa upp efter den rödgröna regeringens 8 års totalt misslyckade energipolitik utan varken vett eller sans Alla försök till dialoger om det ensidiga satsningen på vindkraft har under de här 8 åren bemötts med en otrolig nonchalans till den verklighet som existerar utanför kanslihuset.
Miljöpartiets som drivit Socialdemokraterna framför sig inte bara i energipolitiken där Miljöpartiets språkrör Per Bolunds ständiga upprepande inför farhågorna av den ensidiga energipolitiken kan leda till var att Sverige har aldrig haft ett sådant stort elöverskott som nu.
Ja när de blåser ja - eller vad händer när de kvarvarande kärnkraftverken står stilla av olika orsaker ? . Då Magdalena Andersson och hela den rödgröna regeringen då står vi där med skägget i brevlådan och överlåter konsekvenserna till El konsumenterna som dyrt får betala den rödgröna regeringens 8 åriga totalt misslyckade energipolitik. .
Det är ett betydligt större svek mot medborgarna än det påstådda vallöften som innebar en försening av utbetalningarna i det lovade energistödet.
För Socialdemokraterna är det tydligen viktigare nu - med den nya regeringen- att stödet kommer på plats i tid för att lindra konsumenternas ekonomiska situation .
inte hörde vi några sådana tongångar när det förra stödet kom till som var både långt senare och betydligt lägre. Men det är väl det som kallas politik- det är viktigare att framhålla sina politiska motståndares fel och brister än sina egna

tn





 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards