t-norum

Maffiaränderna håller sig kvar sedan Hans Erikssons tid som ordförande i Transport

Av tommy norum - 2022-12-08 13:38



Kan vara en svartvit bild av 1 person, står och utomhus




Lo förbundet Transport fick på nöten igen i sina försök att sätta stopp för Sverigedemokrater att ha fackliga uppdrag i förbundet genom uteslutning, Man kan vara aktiv Sverigedemokrat och medlem i Transport, slår hovrätten fast – och gör därmed samma bedömning som tingsrätten tidigare gjort.


Man förvånas aldrig över dessa LO bossar som på alla sätt försöker behålla makten i förbunden runt den Socialdemokratiska sfären. Om en majoritet av medlemmarna har andra politiska åsikter spelar ingen roll i den Socialdemokratiska maffian som styr i LO borgen.


I Lo är det socialdemokratiska värderingar som gäller och inget annat. De med andra värderingar oberoende om man i demokratiska val väljer fackliga företrädare med andra politiska åsikter än att vara Socialdemokrat. Och argummentet i domstolen att Sverigedenokrater i sina värderingar  inte ställer upp på allas lika värde klingar ju en aning fals i mina öron.  

Vi kan konstatera att den Socialdemokratiska ledningen i LO börjar få kalla fötter när man nu börjar inse att man är i minoritet i LO och man ser hur resterna av det svenska etablissemangets samlingsfront mot Sverigedemokraterna kollapsar nu i rask takt.
Det börjar röra sig även inom Lo när nu Fackförbundet Byggnads kommer som första LO-förbund etablera kontakter med Sverigedemokraterna och dess företrädare i riksdagen. Det uppger ordföranden Johan Lindholm..
– De är med och styr landet nu. Jag kommer åka till riksdagen och driva mina medlemmars intressen, säger han. Som sagt var det börjar bränna under fötterna på Lo pamparna när de nu börjar inse att det förr eller senare inte går att stå emot den allt större grupp medlemmar som inte är Socialdemokrater LO förbunden. .
Sent skall syndarna vakna och nu gäller det att stå på rätt sida om barrikaderna om man i fortsättningen vill vara med och styra i LO borgen..

Vi kan ju hoppas att Magdalena Andersson börjar lyssnar på Lindblom när han med inrådan från sina medlemmar i den socialdemokratiska partistyrelsen som han sitter i helt dömer ut strategin i valet skrämma med SD.
Dags för Lo ledningen i att förstå att det är medlemmarna de företräder och inte det Socialdemokratiska partiet. .

tn

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards